skip to Main Content
Forbo Flooring Systems

Forbo Flooring Systems har tillverkat och levererat golv till utbildningsmiljöer i över 100 år.

Vi har golvlösningar för alla utbildningsmiljöer – från förskolor till universitet där det krävs slitstarka, lättskötta, hygieniska, säkra och hållbara golvlösningar. Golven är giftfria, har låga utsläpp och överensstämmer med alla internationella standarder.

Bra akustik fyller en viktig funktion när det gäller att skapa tysta miljöer för att underlätta lärandet. Våra akustikgolv bidrar till hälsosamma miljöer genom att kombinera hållbarhet med effektiv ljuddämpning. Bland våra akustikgolv hittar du linoleum- och vinylgolv som sänker ljudnivån med upp till 19 dB.

Bland vårt produktutbud hittar ni Linoleum som är tillverkat av naturliga råvaror och kännetecknas av slitstyrka, akustik och design. Vinylgolv är slitstarkt, ljudabsorberande och är lätt att underhålla. Inom textil erbjuder vi det mycket slitstarka och ljudabsorberande materialet Flotex samt textilplattor som dämpar ljudnivån för att skapa en behaglig miljö. Vi har även entrésystem för att stoppa att smutsen tar sin in i byggnaden.

Låt dig inspireras av våra referensprojekt.


Webbplats:
www.forbo-flooring.se →


Kontakt:

Pernilla Norling
+46 (0)705 11 21 13
pernilla.norling@forbo.com

Erik Öhrnegård
+46 (0)721 679 699
erik.ohrnegard@forbo.com


Back To Top