Tengbom

Tengbom

I skolan är alla framtidsbyggare. För oss på Tengbom är det självklart att ta en drivande roll i utvecklingen av lärmiljöer i allt från förskola till högskola. God design påverkar vår hälsa positivt och kreativa miljöer skapar bättre förutsättningar för inlärning.

Vi skapar rum för social hållbarhet genom att arbeta med skolan som en viktig mötesplats för det omkringliggande samhället. Byggnaden kan bidra till att skapa trygghet och att ge en känsla av sammanhang.

För oss är det viktigt att tänka långsiktigt och inkluderande. Skolan ska följa med i samhällets utveckling. En nyckel är flexibla och funktionella miljöer som ger möjlighet till samnyttjande som låter byggnaden leva även efter skoltid. Skolan ska också kunna följa med i digitaliseringen och de nya pedagogiska förutsättningar den skapar. I samarbete med Tengbom kan du vara trygg i att vår erfarenhet leder till att vi effektivt når de mål och visioner som skolan har. Vi visualiserar dem, konkretiserar dem och skapar en arkitektur som representerar dem. Tillsammans bygger vi framtiden.


Webbplats:
https://tengbom.se/


Kontakt Stockholm samt nationellt:
Lina Swanberg, Segmentsansvarig Utbildning, Studiochef Utbildning & Byggnadsvård, Stockholm
+46 8 412 53 36                          
lina.swanberg@tengbom.se

Kontakt Malmö:
Ellen Persson
ellen.persson@tengbom.se

Kontakt Göteborg:
Torbjörn Ström
torbjorn.strom@tengbom.se


This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!