Input Interiör

Input interiör

Skolan är under förändring. Digitalisering, globalisering och privatisering påverkar skolvärlden och modern teknik, nya idéer och olika lärosätt flyttar in i klassrummet. Att kunna attrahera både elever och pedagoger blir allt viktigare och behovet av flexibla lösningar större.

Input interiör tillhandahåller inredningslösningar som stimulerar elevens inlärning och ger utökade möjligheter till lärare och pedagoger. Med kunskap och erfarenhet från hundratals projekt från för- till högskolor fungerar vi som en trygg partner och rådgivare i projekt som rör utbildningsmiljöer. Vi hjälper er att hitta de verkliga behoven och de bästa lösningarna på era utmaningar.

Med marknadens bredaste sortiment i ryggen kan vi erbjuda behovsanpassade lösningar och funktionella möbler. Produkter som i olika former, färger och material stödjer pedagogiken, ökar kreativiteten eller förbättrar koncentrationsförmågan. Som uppfyller kravspecen och budgeten och som står pall för skolans fartfyllda vardag och slitage. Som ger de bästa förutsättningarna för att prestera. Och som håller i längden. En investering i skolan är en investering i framtiden.

Webbplats:

inputinterior.se

Kontakt:

Anbudskoordinator
Ida Swenson
ida.swenson@inputinterior.se

Länkar:

Ta del av ett urval av våra referenscase från skol- och utbildningsmiljöer. inputinterior.se/projekt/?filter=skola-utbildning